Saturday, January 11, 2020

Another author.

It's been brought to my attention that I have overlooked a second cousin who is a published author also. You can find her books on Amazon.com. 

Annessa Ann Babic is a freelance writer and adjunct professor in New York, New York. She holds a Ph.D. in American History from the State University of New York at Stony Brook (a BA from Kentucky Wesleyan College and an MA from New Mexico State University), and she specializes in women's studies, American social and cultural history, and transnational studies with a particular emphasis on the modern Middle East and US-Turkish relations. She is the author and co-editor of several books and has produced numerous book chapters, reference entries, book reviews, and journal articles. Her publications deal extensively with nationalism, women's rights, women's liberation, Turkish-US relations, transnational feminism, and travel literature. Most recently, she has co-edited an issue of Food and Foodways (co-edited with Tanfer Emin Tunc), and aside from looking at the popular culture venue of food and food products Dr. Babic has also published rather heartedly on the manifestation, evolution, and incorporation of modern cultural artifacts into our daily lives. Additionally, she has an active publishing career outside of academia and is a co-chair of the European Association of American Studies Women's Network Steering Committee. You can find her books on Amazon.com.


Zwrócono mi uwagę, że przeoczyłem drugiego kuzyna, który jest także autorem publikacji. Jej książki znajdziesz na Amazon.com.



Annessa Ann Babic jest niezależną pisarką i adiunktem w Nowym Jorku w Nowym Jorku. Ona ma doktorat w historii amerykańskiej na State University of New York w Stony Brook (licencjat z Kentucky Wesleyan College i magister z New Mexico State University), a ona specjalizuje się w badaniach kobiet, amerykańskiej historii społecznej i kulturalnej oraz badaniach ponadnarodowych ze szczególnym uwzględnieniem w sprawie współczesnych stosunków na Bliskim Wschodzie i amerykańsko-tureckim. Jest autorką i współredaktorką wielu książek i wydała wiele rozdziałów książek, wpisów referencyjnych, recenzji książek i artykułów w czasopismach. Jej publikacje dotyczą w dużej mierze nacjonalizmu, praw kobiet, wyzwolenia kobiet, stosunków turecko-amerykańskich, transnarodowego feminizmu i literatury podróżniczej. Ostatnio współredagowała numer Food and Foodways (wspólnie z Tanfer Emin Tunc), a oprócz patrzenia na miejsce kultury popularnej żywności i produktów spożywczych, które dr Babic opublikował dość serdecznie na ten temat, ewolucja i włączanie współczesnych artefaktów kulturowych do naszego codziennego życia. Ponadto aktywnie prowadzi działalność wydawniczą poza środowiskiem akademickim i jest współprzewodniczącą Komitetu Sterującego Sieci Stowarzyszenia Studiów Amerykańskich. Jej książki znajdziesz na Amazon.com.

No comments:

Post a Comment