Thanks Anna for letting me publish your family cheesecake receipe!
Dan Family Cheesecake
Crust: 13”x9 ¼” or 30 cm x 25 cm x 5 cm pan
8 Tablespoons butter
8 Tablespoons sugar
1 Egg
1 ½ cups sifted all purpose flour
1 Teaspoon Baking powder
Cream sugar and butter, add egg, flour and baking powder
Mix together until it forms soft ball
Spread dough with finger tips to fit entire pan
Cheesecake:
1 lb cream cheese-Kraft ( or kremowy serek)
4 eggs
1 ¼ cups sugar
1 teaspoon vanilla extract
3 cups milk
1 ½ tablespoons lemon juice
6 tablespoons flour
Cream cheese with sugar, add vanilla
Add eggs one at a time beating.
Add milk
Mix flour with little cheese mixture to make smooth and add to the bowel
Last add lemon juice with just 2 stirs
Sprinkle cinnamon on top (traditional)Bake in 350 degrees F or 175 degrees Celsius oven for 50 to 55 minutes
Anna dzięków dla pozwalania mi publikuje twój rodziny sernika receipe!
Dan Family Sernik
Skorupa: 13”x9 ¼” albo 30 x cm 25 x cm 5 rondla cm
8 Łyżek stołowych masła
8 Łyżek stołowych cukru
1 Jajko
1 ½ filiżanki przesiały całej mące celu
1 Łyżeczki do herbaty Proszku do pieczenia
Śmietanki cukier i masło, dodają jajko, mąka i proszek do pieczenia
Mieszają się razem aż to będzie tworzyć miękką piłkę
Rozciągnęło ciasto z wskazówkami palca by odpowiedzieć całemu Sernikowi
rondla:
1 serek śmietankowy funta -Wytrzymały papier brązowy ( albo kremowy serek)
4 jajka
1 ¼ filiżanek cukier
1 ekstrakt z wanilii łyżeczki do herbaty
3 filiżanek mleko
1 ½ sok cytrynowy łyżek stołowych
6 łyżek stołowych Serka śmietankowego
mąki z cukrem, dodaje, że wanilia
Dodają jajka pojedynczo bijące.
Dodaj, że mleko
Mieszają mąkę z mało mieszaniną sera by zrobić gładki i dodać do kiszki
Ostatni dodają sok cytrynowy z właśnie 2 poruszeniami
Kropią cynamon na szczycie (tradycyjny)Pieką się w 350 stopni F albo 175 pieca stopni Celsjusza dla 50 do 55 minut
Thursday, October 18, 2007
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
3 comments:
Thank you, thank you, thank you (Dzienkuje, dzienkuje, dzienkuje!)
Lucie
I tried this recipe and it was absolutely delicious.
I had gotten concerned at the large amount of milk in it -- 3 cups!! -- because all other cheesecake recipes I have only have sour cream, ricotta or cottage cheese, and cream cheese in the recipe... no plain milk.
I worried that a mere 6 tablespoons of flour wouldn't be enough to thicken the filling adequately so I added an extra 2 tablespoons of flour.
But not to worry, it thickened just fine and baked beautifully.
It tastes quite different from the heavier cheesecakes that I'm used to -- but in a very, very good way.
Thank you Ann for sharing your recipe... and Joan/David for posting it here.
Lucie
Yes Lucie, this cheesecake it exceptional. Not heavy and oh so good!!
Post a Comment