Friday, January 20, 2012
Muffin day.
The cook (Joan) decided to become a baker also today and made these Parmesan-Sage Herb muffins. She made 12 but we had to sample two of them to make sure they tasted good before we ate the others with our dinner tonight. They did.
It snowed a little and we had to go out for a doctor appointment for Joan's checkup. On the way home we stopped at our favorite meat store to buy śzynki domowy to have in the house for lunches. They have the best ham at this store and kabanosa.
Now it's time to do homework for next week. I have to write 25 questions in Polish for 6 paragraphs that I translated from English to Polish.
Kucharz (Joan) zdecydował się na piekarza również dzisiaj i dokonał tych parmezanem-Sage babeczki Herb. Zrobiła 12, ale mieliśmy do próbki dwa z nich, aby upewnić się, że dobrego smaku przed jedliśmy innych naszych kolację. Zrobili.
To snowed trochę i trzeba było iść na wizytę do lekarza sprawdzanie Joanny. W drodze powrotnej zatrzymaliśmy się w naszym ulubionym sklepie mięso kupić śzynki domowy mieć w domu na lunch. Mają najlepszą szynkę w tym sklepie i kabanosa.
Teraz nadszedł czas, do odrabiania lekcji w przyszłym tygodniu. Muszę napisać 25 pytań w języku polskim dla 6 paragrafów, które przetłumaczyłem z angielskiego na polski.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
2 comments:
I remember us talking about these muffins during the summer. I'm glad Joan found sage, or did you bring it back from the US? Any chance that you'd be willing ti share this recipe in my food blog; they sound wonderful!
Yes, I'll talk with Joan and post it in the recipe section of the blog tomorrow.
Post a Comment