Joan tried a new recipe for Mushroom soup today and it was absolutely great. But I must warn you, it produces a lot of soup. Still, you have to try out this recipe. It's with dried mushrooms, something we have a lot of thanks to our friend Zybysek.
Polish Wild Mushroom Soup (Zupa Grzybowa)
1/4 lb dried wild mushrooms9 cups beef stock or canned reduced-sodium beef broth 1 cup butter 1 cup finely chopped onion 1 tablespoon cornstarch salt white pepper sour cream chopped fresh parsley
Cover mushrooms with cold water and soak overnight. Drain the mushrooms reserving the soaking liquid, strain the liquid through a fine cloth. Rinse the mushrooms in cold water to remove any remaining sand then slice into strips. Add the mushrooms, 8 cups of of the beef stock and the soaking liquid to a 3 quart saucepan, bring to a boil, reduce heat and simmer over low heat for 4 hours. Melt the butter in a heavy skillet, add the onion, saute until golden brown then add to the soup. Whisk the cornstarch with the remaining cup of beef stock, add to the soup, stir and simmer until slightly thickened. Season to taste with salt and pepper, ladle into individual bowls, top each with 1 tablespoons of sour cream and sprinkle with parsley.
1/4 lb dried wild mushrooms9 cups beef stock or canned reduced-sodium beef broth 1 cup butter 1 cup finely chopped onion 1 tablespoon cornstarch salt white pepper sour cream chopped fresh parsley
Cover mushrooms with cold water and soak overnight. Drain the mushrooms reserving the soaking liquid, strain the liquid through a fine cloth. Rinse the mushrooms in cold water to remove any remaining sand then slice into strips. Add the mushrooms, 8 cups of of the beef stock and the soaking liquid to a 3 quart saucepan, bring to a boil, reduce heat and simmer over low heat for 4 hours. Melt the butter in a heavy skillet, add the onion, saute until golden brown then add to the soup. Whisk the cornstarch with the remaining cup of beef stock, add to the soup, stir and simmer until slightly thickened. Season to taste with salt and pepper, ladle into individual bowls, top each with 1 tablespoons of sour cream and sprinkle with parsley.
Joan spróbowała nową receptę dla Zupy grzybowej dzisiaj i to było absolutnie wielkie. Ale muszę ostrzec ciebie, to produkuje dużo zupy. Jeszcze, musisz wypróbować tę receptę. To jest z wysuszonymi grzybami, czymś mamy dużo dzięki czemuś nasz przyjaciel Zybysek.
Polska Dzika Zupa Grzybowa (Zupa Grzybowa)
1/4 funt wysuszył dzikie mushrooms9 filiżizanki wołowina zapas albo robił konserwy zmniejszony się sodu rosół wołowy 1 masło filiżanki 1 filiżanka świetnie porąbała cebuli 1 sól mąki kukurydzana łyżki stołowej pieprz biały śmietana porąbała świeżemu pietruszki
Okryciu grzyby z zimną wodą i mokną poprzedniego wieczora. Osusz grzyby rezerwujące moknący płyn, napnij płyn przez cienką tkaninę. Płucz grzyby w zimnej wodzie by usunąć jakiemukolwiek pozostającemu piaskowi wtedy plasterek do pas. Dodaj grzyby, 8 filiżanek z zapasukcje wołowiny i moknącego płynu do 3 rondla kwarty , przynieś do wrzenia, zmniejsz ciepło i zagotuj się na wolnym ogniu ponad niskim ciepłem dla 4 godzin. Stop masło w ciężkim imbryku, dodaj cebulę, szybko smażoną aż do złotego brązowego wtedy dodaj do zupy. Machaj mąkę kukurydzana z pozostającą filiżanką zapasu wołowiny , dodaj do zupy, rusz się i zagotuj się na wolnym ogniu aż nieznacznie zgęstniał. Pora by smakować z solą i pieprzem, warząchwią do indywidualnych misek, szczytu każdy z 1 łyżkami stołowymi śmietany i kropić z pietruszką.
Polska Dzika Zupa Grzybowa (Zupa Grzybowa)
1/4 funt wysuszył dzikie mushrooms9 filiżizanki wołowina zapas albo robił konserwy zmniejszony się sodu rosół wołowy 1 masło filiżanki 1 filiżanka świetnie porąbała cebuli 1 sól mąki kukurydzana łyżki stołowej pieprz biały śmietana porąbała świeżemu pietruszki
Okryciu grzyby z zimną wodą i mokną poprzedniego wieczora. Osusz grzyby rezerwujące moknący płyn, napnij płyn przez cienką tkaninę. Płucz grzyby w zimnej wodzie by usunąć jakiemukolwiek pozostającemu piaskowi wtedy plasterek do pas. Dodaj grzyby, 8 filiżanek z zapasukcje wołowiny i moknącego płynu do 3 rondla kwarty , przynieś do wrzenia, zmniejsz ciepło i zagotuj się na wolnym ogniu ponad niskim ciepłem dla 4 godzin. Stop masło w ciężkim imbryku, dodaj cebulę, szybko smażoną aż do złotego brązowego wtedy dodaj do zupy. Machaj mąkę kukurydzana z pozostającą filiżanką zapasu wołowiny , dodaj do zupy, rusz się i zagotuj się na wolnym ogniu aż nieznacznie zgęstniał. Pora by smakować z solą i pieprzem, warząchwią do indywidualnych misek, szczytu każdy z 1 łyżkami stołowymi śmietany i kropić z pietruszką.
No comments:
Post a Comment