Saturday, November 15, 2008

Głos

I went to Głos Wielkopolska today. It's a newspaper that is also producing materials to teach young kids English. I wanted to get what they had so I could use it to help cousin Rózia. They're little booklets with basic words and pictures for each word. They also had cd's with the pronunciations in English and Polish. That should help.

Found out the other day that another American couple will be moving to Poznań next month to live for two years. We've been doing some emailing and look forward to meeting them once they arrive.


Poszedłem do Głos Wielkopolski dzisiaj. To jest gazeta, która też produkuje materiały by nauczyć młode dzieci angielskie. Chciałem dostać co oni mieli tak mógłbym użyć tego by pomóc kuzyna Rózia. Oni są małymi broszurami z podstawowymi słowami zdjęciami dla każdego słowa. Oni też mieli cd z wymowami po angielsku i polskim. Które powinno pomóc.

Wynajdowany innego dnia, że inna amerykańska para będzie ruszać się do Poznań w przyszłym miesiącu by żyć dla dwu lat. Robiliśmy trochę emailing i oczekujemy spotkania ich raz oni przybywają.
2

1 comment:

  1. Anonymous2:56 AM

    DEAR JOAN AND DAVID,

    YOU MADE IT PAPERS AGAIN. MR. ROBERT STRYBEL WROTE ARTICLE ABOUT POLISH AMERICANS MOVING TO POLAND TO RETIRE. HE WROTE VERY NICELY ABOUT YOU QUEST AND YOUR LIFE IN POLAND. I WILL SAFE THE ARTICLE FOR YOU AND SEND IT TO YOU. HE HIGHLY RECOMMENDS YOUR BLOG TO EVERYONE WHO IS INTERESTED IN THE MOVE TO POLAND.
    HAVE A GREAT WEEKEND AND GOOD LUCK WITH YOU TEACHING JOB. YOU WILL BE ABLE YO LEARN QUITE A LOT FROM ROZIA, SINCE KIDS HAVE INFINITE ABILITY TO WORK WITH YOU NO MATTER WHAT. TRY TO MAKE FUN OF IT AND DEVELOP A GAME FOR HER TO LEARN ENGLISH. EVEN JOAN WILL HAVE FUN WITH HELPING ROZIA TO LEARN ENGLISH.

    GOOD LUCK AN DHAVE NICE TIME.

    ReplyDelete