Monday, July 04, 2016

Avocado miracles.

Today seems more like Sunday except for the Polish and Spanish conversations I had this morning. It's cooler outside but this sunny with puffy clouds, a nice day.

Joan is busy making a big salad for dinner. Summer time is salad time for us usually with many different types she makes during the week along with an occasional salmon dinner, pizza or kiełbasa..Our corner by our flat has a farmer selling his produce and he had some very good yellow beans we had last week with the salmon. Tonight she's making the Cobb salad, a combination of lettuce, avocado's. tomatoes, smoked bacon and a little mayonaise. Since we discovered the way to soften hard avocado's, now there is no problem using them in salads. It only takes ten minutes. What you need is a baking sheet, tinfoil and that hard-as-a-rock avocado. Wrap the whole fruit in tinfoil and set in on the baking sheet. Put it into your oven at 200 degrees F( 94 C) for ten minutes or until the avocado is soft (depending on how hard it was, it could take up to an hour to soften). Remove it from the oven, then put your soft, ripe avocado into the fridge until it cools. That is all there is too it. Joan has never waited more than 30 minutes for the process to be successful.


Dzisiaj wydaje się bardziej być niedzielą, wyłączając rozmowy po polsku i hiszpańsku, które rano odbyłem. Na zewnątrz jest chłodniej, ale słonecznie, z puszystymi chmurkami. Miły dzień.  

Joan jest zajęta przyrządzaniem wielkiej sałatki na kolację. Lato jest czasem sałatek dla nas, zwykle wielu różnych rodzajów, które przyrządza w tygodniu. Do tego od czasu do czasu łosoś, pizza lub kiełbasa. Na narożniku przy naszym domu, rolnik sprzedaje swoje produkty. Miał bardzo dobrą żółtą fasolkę, którą zjedliśmy w zeszłym tygodniu z  łososiem. Dziś Joan robi sałatkę Cobb - połączenie salaty, awokado, pomidorów, wędzonego bekonu z odrobiną majonezu. Od czasu gdy odkryliśmy sposób zmiękczania twardych awokado, nie ma problemu by stosować je do sałatek. Wystarczy 10 minut. Wszystko, czego potrzebujesz to blacha do pieczenia, folia aluminiowa i twarde jak skała awokado. Nastaw piekarnik na 200 stopni Farenheita (94 stopnie Celsjusza). Zawiń owoc w folię aluminiową i połóż na blasze na 10 minut, do czasu aż awokado zmięknie (w zależności od tego, jak jest twarde, może potrzebować na to do godziny). Wyjmij je z piekarnika, potem włóż swoje miękkie, gotowe awokado do lodówki, by je schłodzić. To wszystko. Joan jeszcze nigdy nie czekała dłużej niż 30 minut na zakończenie sukcesem tego procesu .

No comments:

Post a Comment