Sunday, June 25, 2017

U Rzeźników

 
You know the saying, "You can't see the forest for the trees"?  Well, this is my excuse for not finding the U Rzeźnikówrestaurant yesterday. I was standing on the corner of Kosciusko and Tajczaka street looking at all the buildings trying to find the restaurant. I was looking for a sign on a building.  Not even four feet away from me, across the street, there it was on the ground level. However, on the Google, 3 year old satellite map, it does not appear. Since that time the restaurant has opened.

I went to take pictures and took Joan to have lunch there. Joan had a burger with gorgonzola cheese and I had the classic burger with cheddar cheese. I read on the menu all burgers were made with 100% Polish beef, a fact that did not please me because I have yet to sample good Polish beef. It was the same for the burgers we had. Except for the mayonnaise, tomato and cheese, there was no other taste.  The beef was tasteless. This is not the place for a good burger. They do offer BBQ ribs but they are pork ribs, not beef. I have never tried pork ribs. Maybe on July 4th I will.

Znasz to powiedzenie: „Widzisz las? Nie, drzewa mi zasłaniają”. Cóż, to jest moje usprawiedliwienie dla tego, że nie znalazłem restauracji "U Rzeźników" wczoraj. Stałem na rogu ulic Kościuszki i Taczaka, patrząc na wszystkie budynki, próbując znaleźć restaurację. Szukałem szyldu na budynku. A ona znajdowała się nie dalej niż cztery stopy ode mnie, po drugiej stronie ulicy, na poziomie chodnika. Jednak na 3-letniej mapie satelitarnej Google jej nie było. Tyle lat restauracja jest czynna.

Poszedłem zrobić zdjęcia i wziąłem Joan tam na lunch. Joan zamówiła hamburgera z serem gorgonzola, ja wybrałem klasycznego hamburgera z serem cheddar. Czytałem w menu, że wszystkie hamburgery robią ze 100% polskiej wołowiny, co mnie nie ucieszyło, bo jeszcze nie jadłem dobrej polskiej wołowiny. To samo było z hamburgerami. Poza majonezem, pomidorem i serem nie było czuć innego smaku. Wołowina była bez smaku. To nie jest miejsce na dobrego burgera. Maja w ofercie żeberka BBQ, ale są to żeberka wieprzowe, a nie z wołowiny. Nigdy nie próbowałem żeberek. Może 4 lipca to zrobię.

 

No comments:

Post a Comment